KATRE SPA & WELLNESS

Türk Hamamı
Hizmetimiz

Antalya’da hizmet vermekte olan Katre Hamam geleneksel Türk Hamam kültürünün tüm uygulamalarını yapmaya yetili ve profesyonel personelleri ile ihtiyaca uygun alternatif tıp içerikli full vücut masajlarını hizmeti de vermektedir.

image
image
image
image
image
  • Klasik hamam kesesi uygulaması, köpük banyosu ve buhar banyosunun yanında, çamur banyosu, yosun banyosu, çikolata banyosu, manikür, pedikür, detaylı tırnak ve ayak bakımları kürlerinide uygulamalar arasında alabilirsiniz.
  • Tam profesyonel saunasında iki ayrı bölümde göbek taşında kese ve köpük banyo işlemlerin yapıldığı merkezimizde, talebiniz doğrultusunda tüm vücut masaj teknikleri, yüz bakımı ve ayak bakımı uygulamaları ayrı bölümlerde yapılmaktadır.
  • Hamam Merkezimiz aynı anda 30 kişiye hizmet vermektedir. Bireysel gelebileceğiniz gibi gruplar halindede bölümlerimizi değerlendirebilirsiniz. Antalya’da en kapsamlı Hamam ve Sauna merkezlerinden olan Katre Hamam sizleri misafir etmekten onur duyacaktır.
  • Grup organizasyonlarınızda meyve tabağı ve sıcak çay ikramımızdır.

Nelere Dikkat Dikkat Etmeliyim?

Tesisimize gelirken mümkün olduğunca takısız gelmenizi öneririz. Altın, gümüş yada diğer element takılar ısınır ve ısınma neticesinde dolaşım damarlarını etkilemektedir. Aşırı ısınan elementler deride kızarıklık ve iritasyona neden de olabilmektedir.

Kontakt lensler göz iritasyonuna sebep olabileceği için lenslerin türk hamam önce çıkarılması ve gözlüklerinde hamam dışında bırakılması önerilir.

Türk Hamam öncesi yenen yemek şişkinlik oluşturmaktadır, Katre Hamam a gelmeden iki saat öncesinden fazla bir şey yenmemesi önerimizdir. Hamam da hareketsiz dursanız da enerji harcattığı için tam açta gelinmesi önerilmez. Sıvı ve mineral kaybı söz konusu olacağından bayılma ve ya bulantı söz konusu olabilir, bu sebeble mide durumunuzu hamam öncesi yetkililerimize söylemeniz önemle rica olunur. Uygulamalar arasında mineral yönünden zengin sıvılar talep edebilirsiniz.

  • Alkol sıcakla tepkimeye gireceğinden alkollü türk hamamına gelmeniz önerilmez.
  • Düşük ve ya yüksek tansiyon probleminiz varsa Katre Hamam serin bölümlerinde ki uygulamalarımızdan yararlanabilirsiniz.
  • Ciddi kalp ve nefes darlığı probleminiz var ise hem müşteri ilişkilerimize belirtmeniz ve fazla sıcak ve nemli bölümlerimizden uzak durmanız önerilir.
Sohbete Başla
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için ve rezervasyon oluşturmak için hemen bizimle iletişim kurabilirsiniz!