KATRE SPA & WELLNESS

Masaj
Hizmetimiz

image
image
image
image
image
image

Relax Masajı

Genellikle vücudun güne zinde başlamasını sağlayan ya da yaşamın gündelik yorgunluk ve sıkıntılarından kurtulmak amacı ile yapılan, genel dinlenme ve gevşeme yöntemi olarak kullanılan bir masaj türüdür. Batı Tekniği ile ve genellikle masaj yağları kullanılarak yapılan bu masajda vücudunuzun şekle girdiğini, kan dolaşımınızın hızlandığını, kas ve eklemlerinizin rahatladığını hissedeceksiniz.

Afrika Masajı

Afrikalı masörler tarafından yapılan yoğun nem ve aroma masajıdır. Bütün vücuda kakao yağı ile yapılan anti stres masajından sonra sıcak çikolatanın vücuda sürülmesiyle devam eder. Ginseng ve vitamin E içeren kakaonun cilt yaşlanmasına geciktirici etkisi vardır. Vücudu nemlendirir ve canlandırır. Çikolatanın verdiği koku ve içinde bulunan endorfin maddesi sayesinde mutluluk hormonunun yoğun bir şekilde çalışmasını sağlayıp, kişinin gerginliğini azaltır, Afrika Masajı, masaj sırasında ve sonrasında zihin ve ruhun yenilenmesine yardımcı olur.

Altın Tüm Vücut Maskesi

Altın, vücuttaki enerji akışının düzenlenmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra oksijen üretiminin artmasını, zihin ve ruhun yeniden dengelenmesini sağlar. Özel bir işlemden geçen 24 ayar altınla vücudunuza uygulanan altın maskesi ;hücre fonksiyonlarında dengeleyici etkiler sağlar, cilde nem depolar, ince çizgi ve kırışıklıkları azaltır, hücre yenilenmesini tetikleyip hücrelerin ömrünü uzatır. Bu nedenle altın terapisi en etkili ve doğal anti-aging yöntemlerinden biri olarak bilinir.

Aroma Masajı

Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlarla hazırlanan, masaj yağları kullanılarak yumuşak dokunuşlarla uygulanan bir masaj yöntemidir.Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır. Uygulama sırasında hem yapılan temas hemde kullanılan yağın kimyasal özelliği, rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir etki bırakmaktadır. Kişi daha sağlıklı bir ruh, beden ve zihin gücüne sahip olur.

Bali Masajı

Buharda damıtma yöntemiyle çıkarılmış bitki özleri ve bitki yağları kullanılarak yapılan bu Aromaterapik masajın en önemli özelliği, vücudun kendisini iyileştirme potansiyelini güçlendirmesidir. Ayrıca kan dolaşımını artırır, kaslardaki gerginliği azaltarak rahatlama sağlar. Vücudun tamamına güçlü hareketlerle uygulanan masaj el ve ayak bölgesinde yoğunlaşarak etkisini gösterir. Bali masajında kullanılan yağlar son derece çeşitli olup en çok kullanılan meyve ve bitkiler, ananas, hindistan cevizi, çam ve lavantadır. Kişiye özel olarak seçilen kokular rahatlatıcı ve canlandırıcıdır.

Çamur Banyosu

Katre konuklarına yepyeni yöntemlerle tarihin derinlerinde kalan doğal güzellik ve sağlık yöntemlerini küçük bir zaman yolculuğunun içinde sunuyor. Termal su; romatizmalar ,kas yorgunluğu , sinirsel hastalıkları, eklem ve kireçleme rahatsızlıkları, böbrek ve idrar yolu tedavisinde yararlı oluyor. 39 derecede olan bu termal su kükürt, klorür, florür ve radyoaktif gazlar içermektedir. Güzellik iksiri olarak ünlenen çamur banyosunun insanları en az 10 yaş gençleştirdiğine inanılır.

Thai Masajı

Vücudu germe, esnekliği artırma, iç organları uyandırma, stresi azaltma ve vücudun enerji sistemini dengeleme prensibine dayalı aktif bir masaj uygulamasıdır. Seans esnasında herhangi bir esansiyel yada baz yağ uygulanmadığı gibi, seans futon yatak üzerinde gerçekleştirilir. Masaj hizmeti alan kişi seans sırasında terapistin yönlendirmesine göre sık sık pozisyon değiştirmek durumundadır.

4 El Masajı

Hindistan'da bin yıllık geçmişe sahip olan dört el terapisi; İsveç, shiatsu ve refleksoloji olmak üzere 3 farklı masajın kombine edilmesinden oluşup tüm vücuda uygulanan bir masaj yöntemidir. İki terapist tarafından senkronize hareket eden 4 el sizi dinlenmenin son noktasına götürüp kendinizi keyifli ve özel hissetmenizi sağlar. Masaj bitiminde vücut stresten arınır. Kişinin rahatlamasına derin ve sağlıklı bir uykuya geçmesine yardımcı olur. Özel VİP odalarımızda uygulanan 4 el masajı ve özel ikramlarımızla masajla beraber lüxün doruğunda çok özel dakikalar yaşayacaksınız.

Fish Spa

Yeni balık spa konsepti tamamen yeni ve ferahlatıcı kaplıca tedavisiyle popüler bir alternatiftir. Balık Pedikürü: Ayağınızı bir akvaryumun içine koyuyorsunuz ve yaklaşık 150 tane balık sayesinde ölü ayak derilerinizden kurtuluyorsunuz. Akvaryumun ``Garra rufa`` isimli balığın dişleri olmadığı için ölü ayak derilerinizi ısırırken siz de hiçbir acı hissetmiyorsunuz. Ayrıca içine bir de sazan balığı koyuyoruz ki sazan balığının egzama gibi ciltteki önemli rahatsızlıklara iyi geldiği zaten biliniyor.
Sohbete Başla
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için ve rezervasyon oluşturmak için hemen bizimle iletişim kurabilirsiniz!